20 Ekim 2015 Salı

Gusto ile Sonbahar

Her sezon birbirinden şık ve zarif giyim koleksiyonuyla, beni kendisine hayran bırakan Gusto markası, sonbahar/kış 2015/2016 koleksiyonu ile yine dolaplarımızın baş tacı olacak. Yeni sezonda hem gündelik, hem şık ama her daim zarif parçalar, her kadına hitap ediyor, üstelik pek çok model 36-50 beden arası geniş bir beden aralığına sahip.

Follow up Fashion ile birlikte Gusto mağazasına gidip, bu sezonun en trendi ve şık modellerini seçtik. Tabi birbirinden güzel parçaların arasında seçim yapmakta oldukça zorlandık. Benim ilk tercihim bu enfes mor tulum oldu. Yaka kısmında bulunan minik ve şık dekoltesine, dore kemerine ve üzerime oturan kesimine hayran oldum. Yine Gusto yeni sezonun en göz alıcı parçalarından siyah kaftan ile kombinimi tamamladım.

Gusto'da sezon ürünlerinde tam %50 indirim var, Gusto e-shop'a mutlaka göz atın!

Daha fazla fotoğraf için beklemede kalın :)








Hi Y'all,

Here is a new collaboration with a Turkish brand, Gusto. Gusto is an amazing brand for woman who are 36-50 sizes. You can find a lot of stylish and high quality clothes. Actually it's so hard to pick clothes because they are all perfect. Don't forget to check Gusto e-shop, it's on %50 sale now.


Gusto Siyah Kaftan             Gusto Mor Tulum

2 yorum:

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Gerçekten çok hoş olmuş...

Esra Yıldız dedi ki...

bu renkler beyaz tene çok yakışıyor.. esyspage.blogspot.com.tr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...