7 Ekim 2011 Cuma

Kendi Saatini Kendin Yarat

Her sene popüler saat firmaları yeni yeni modeller çıkarıyorlar.Peki saat seçerken, "Şurası şu renkte olsaydı, keşke kordonu pembe olsaydı" dediğiniz oluyor mu?

Saat bir çok kişi için vazgeçilmez aksesuarlardandır. Fakat herkes için beğendiği saati almak ya da beğenebileceği bir saat bulmak o kadar da kolay değildir.  Bu sorunlara "Kendi Saatini Kendin Yarat" sloganıyla piyasaya giren ve büyük bir patlama yaratan Saatiniyarat.com, harika çözümler sunuyor.


Saatiniyarat.com'da kendiniz için tasarladığınız ve siparişini verdiğiniz saatler, yazılımından, kordonlarına kadar aynı şirketin bünyesinde yapılıyor.  Saatinizin genel şeklini belirledikten sonra içine istediğiniz bir yazıyı yazdırabilir, sevdiğiniz bir fotoğrafı bastırabilirsiniz.
Sadece kendiniz için değil elbette, bizzat tasarlamış olduğunuz bir saat sevdiklerinize özel günlerinde hediye edebileceğiniz son derece özel de bir hediye olacaktır. www.SaatiniYarat.com'da Date, Explicit, Muse, Desire ve Intense olarak gruplandırılan saatler, farklı biçimler ve özelliklere sahip.

Date grubu, camı büyüteçli, tüm fonksiyonlarıyla müşterilerin gereksinimlerini düşünerek ortaya çıkartılmış. İçerisinde takvim bulunuyor. Explicit grubu, en sevdiğiniz anlarınızı her an yanınızda taşıyabilmeniz için tasarlanmış, fotoğraf baskısına göre hazırlanan geniş kasasında sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz en güzel anların fotoğraflarını taşıyabilirsiniz. Hediye seçerken zorlanıyorsanız, bu grup çok ideal bir seçim olabilir.  Muse grubu, tam anlamıyla bayanlar için yaratılmış. Narin ve ince tasarımına isterseniz deri kordon ekleyebilirsiniz. Desire grubu da Explicit grubu gibi fotoğraf baskısına çok uygun. Tek farkı kasa ve kordon anlamında daha fazla seçim şansının olması.  Intense grubu ise; saatin insanlara verdiği güçten ilham alınarak tasarlanan bu grup, farklı giyim tarzları ile uyum içinde kullanılabilir. Yuvarlak bir kasa ve seçeceğiniz kordon tipi ile kendinize uygun hale getirebilirsiniz.

Saatinizi hemen tasarlamak ve hemen sahip olmak için www.saatiniyarat.com/ sitesini tıklayabilirsiniz.

Rebel Takipte okurlarına özel süprizleri öğrenmek için bir sonraki postu bekleyin :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...