9 Nisan 2012 Pazartesi

Brandroom İlkbahar/Yaz 2012 Aksesuar Koleksiyon Lansmanı

Geçtiğimiz hafta aksesuar dünyasının tanınmış isimlerinden Kısmet by Milka,İnciden ve Loopie Love markalarının özel parçalarını yakından incelemek için, Brandroom Nişantaşı mağazasına davetliydik. 

Aksesuarları incelemeden önce Brandroom Nişantaşı mağazasında ufak bir tur atıp,ünlü markaların yeni sezonlarına şöyle bir göz attık.Koleksiyonların genelinde canlı renkler,desenler ve çizgili parçalar yer alıyor.



Danimarka'nın tanınmış aksesuar markası Loopie Love'ın yeni koleksiyonunu, C79 apparel&fashion agency'nin sahibi Ceylan Onay bizlere anlattı.



Loopie Love markası yumuşacık kuzu derisinden tasarlanmış zımbalı,yapraklı ve yıldızlı bileklikleri ile dikkat çekiyor.Bu bileklikler tek olarak satılsa da,bir kaç tane alınıp yan yana takılması son zamanlarda oldukça popüler.
Özellikle zımbalı deri bileklikler sadece kadınlar değil aynı zamanda erkekler tarafından da talep edilip,kullanılıyormuş.Çoğu ünlünün bileklerinde yer alan bu markanın koleksiyonunda çeşitli yüzük ve küpe modelleri de mevcut.


Kısmet by Milka markasının yaratıcısı Milka hanımda o gün aramızdaydı,böylece ipek koleksiyonu olarak adlandırdığı en yeni tasarımlarını kendisinden dinleme fırsatı bulduk.
 %100 saf ipek kumaşlar ile zarif mücevherler harmanlanarak,rengarenk bir koleksiyon çıkmış ortaya.Üstelik bu parçalar çok yönlü kullanım için tasarlanmış,dilerseniz bileklik,kemer ya da saç bandı olarak kullanabiliyorsunuz.


Yazın hangi rengi daha çok kullanmak istiyorsanız onu seçin,ben yanında joker olan siyah rengi de hediye ediyorum diyen Milka hanım,aynı zamanda da kullanılışını bizlere tek tek gösterdi :)


Son olarak da Follow up Fashion ile benden bir kaç kare ekliyorum :)





Peki siz nasıl buldunuz giyimimizin tamamlayıcısı olan,bu ilkbahar/yaz'ın aksesuar koleksiyonlarını?Hangi parçaları beğendiniz bakalım?

8 yorum:

Aysegul Uluc dedi ki...

sizi gormek cok guzeldi kizlar :)

Stylishtimes.blogspot.com

nedicen başa geldi çekicen dedi ki...

Deri bilekliklere bayıldım!

White Perla dedi ki...

Kismet by Milka'ya bayiliyorum...

www.whiteperla.blogspot.com

Lilli dedi ki...

Those bracelets are so cool dear, especially the one with the skull!:) Kisses!

Fiona loves beautiful things dedi ki...

hi,

great pictures, i like your look :)
kisses from france,
Radhia

http://fionalovesbeautifulthings.blogspot.fr/

dizimanyaq dedi ki...

Bileklikler harika. Mimledim seni :)

Ioana-Carmen dedi ki...

So sweet darling! following u right now :X
Fashionspot.ro

Modagrafya dedi ki...

Evet çok şıktınız o gün, ceket çok gösterişli, çok keyifli bir lansmandı:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...