23 Eylül 2013 Pazartesi

65. Emmy Ödül Töreni Kırmızı Halı

Heyecanla beklenilen 2013 Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Bu sayede uzun zamandır ayrı kaldığımız kırmızı halı görüntüleri de blogda yerini alıp, yeni sezona başlamış oldu :)

Geceye katılan pek çok isim vardı yanlız her fotoğrafı eklemem mümkün olmadığından bir elemeden geçirdim ve favori dizi oyuncularım ile başlamak istedim.

Pek sevdiğim How I Met Your Mother dizisinin oyuncuları  Cobie Smulders ve Alyson Hannigan ile başlayalım.

Cobie Smulders

Alyson Hannigan

Sırada eğlenerek izlediğim New Girl dizisinin yıldızı Zooey Deschanel var!

Zooey Deschanel

Downton Abbey dizisini izliyor musunuz? Ben çok beğeniyorum ve sıkı bir takipçisiyim.Bu arada haberi olmayan var ise bilgilendireyim 4. sezonu başladı. Dizinin yıldızı Emmy Dockery ile devam edelim.

Emmy Dockery

Özellikle The HeartBreak Kid filminde ki performansı ile izleyenlerin yakından tanıyacağı Malin Akerman yeni bir komedi dizisi ile ekranlarda. İlk bölümünü izlediğim Trophy Wife, izlenecek diziler listeme eklendi bile!

Malin Akerman

Yine ilgiyle izlediğim bir başka dizinin yıldızı ile devam edelim. Daha önce burada bahsettiğim Nashville dizisinin biricik country starı rolünde ki ünlü yıldız Connie Britton, kırmızı halıda enfes görünüyor doğrusu.

Connie Britton

Alfred Hitchcock'ın yönettiği Psycho filminin dizi versiyonu olan ve Norman'ın filmde ki psikopat haline gelmeden önce nasıl bu hale geldiğini görecek olduğumuz Bates Motel dizisinde, Norman'ın pek de normal olmayan annesi rolünde izlediğimiz Vera Farmiga. (Bu nasıl karışık bir cümle oldu böyle!)

Vera Farmiga

Ve gözüme takılan diğer ünlü davetlilerden bir kaçı;

 Christina Hendrics

 Heidi Klum

 Jane Krokowski

 January Jones

 Julianne Hough

 Kelly Osbourne

 Julia Louis-Dreyfus

 Sofia Vergara

 Maria Menounos

 Rocsi Diaz

Rose Byrne

Bir sonra ki postta davete katılan ünlülerin çantalarını inceleyeceğiz, beklemede kalın :)

1 yorum:

Mine Tozanlıoğlu dedi ki...

heidi klum süper bir de ayrılmasaydı sealden : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...