8 Ekim 2013 Salı

Sonbahar Demek, Vintage Desenli Giysiler Demek!

Sonbahar ve kış mevsimlerinde dilediğim kadar renkli olmaya çalışayım, yine de ister istemez elim koyu renklere gidiyor. Koyu renkler demek asla desensiz düz giysiler giymek anlamına gelmesin tabi, bu mevsimler için vintage ilhamlı harika desenler var. Her yerde dilediğim modeli bulmam mümkün olmasa da geçtiğimiz gün yine online arayışlarım sonucunda harika parçalar bulabileceğim, ürünlerden sınırlı sayıda satışa sunulan yani pek pişti ihtimalinin olmadığı harika bir site daha keşfettim, adı Stylup.




Tabi sitede sadece vintage desenli ürünler değil, gece elbiselerinden tulumlara, günlük kombinler oluşturacağımız pek çok harika parçaya da ulaşmak mümkün. Stylup günlük kombin bölümüne bakıp ilham alabilir ve beğendiğiniz ürünleri tükenmeden satın alabilirsiniz.





Sitede bir de Stylup stil danışmanlığı bölümü bulunuyor, o nedir derseniz hemen açıklayayım. Dolabınızda zamanında alıp da hiç giymediğiniz ya da kombinlemekte zorlandığınız parçalar vardır mutlaka. İşte onları nasıl kombinleyeceğinize dair öneriler almak ve kombin örneklerine ulaşmak için yapmanız gereken sadece ürünlerin fotoğraflarını siteye eklemek ve beklemek :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...