1 Kasım 2013 Cuma

Davet / Make Up For Ever

Çarşamba günü, İstiklal Caddesi'nde açılacak olan çok katlı Make Up For Ever'ın mağazasının kutlama daveti için Ortaköy Anjelique'deydik. Özenle hazırlanan davette, modellerin üzerine Make Up For Ever markasının ürünleri ile yapılan body painting geceye damgasını vurdu. Her biri göz alıcı, renkli ve eğlenceli olan vücut makyajları tüm davetlilerin bakışlarını üzerine çekti, şov sonrasında iyiden iyiye hareketlenen müzik ve ikramlarla gecenin tadını çıkardık. Bu harika organizasyon için emeği geçen herkese teşekkürler.



Benim unutmadan asıl bahsetmek istediğim ise Make Up For Ever'ın İstiklal Caddesi'nde açılacak olan mağazası. 6 katlı olan mağazada her katta farklı bir bölüm, farklı bir eğitim sizleri bekliyor.

Giriş katı; Public boutique'de güzellik ve profesyonel makyaj ürünleri sizleri bekliyor.


2. kat; Make up school'da profesyonel eğitmenlerin sunduğu birebir dersler ile kendi makyajınızı en profesyonel şekilde nasıl uygulayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.


3.kat; Pro loft'da make up artistlerin ve sanatçıların profesyonel hizmet aldığı bu özel bölüm için ''backstage kartı''na sahip olabilirsiniz.


4.kat; Traning center'da en yeni makyaj tekniklerini özel eğitim programları ile öğrenebilirsiniz.


5.kat; Photography studio, tam teşekküllü makyaj stüdyosunda profesyonel bir çekim yapabilirsiniz!


Daha detaylı bilgi için;
Make Up For Ever İstiklal Caddesi NO:97 Beyoğlu/İstanbul
Telefon: 0212 244 91 66

1 yorum:

nily21 dedi ki...

muhteşem! işte bu yüzden İstanbul'da olanları kıskanıyorum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...