9 Nisan 2014 Çarşamba

Big Sale Event On Shopbop (Updated!)

Haber güncellendi!

İndirim oranı belli oldu, tam %25 indirim bu gece yarısından 17 Nisan'a kadar bizleri bekliyor. İndirim kodu ve detaylar için Shopbop facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


 Blogumu okuyanlar Shopbop sitesini bilirler ama gözden kaçırdıysanız yeniden hatırlatmakta fayda var çünkü 16 ve 17 Nisan tarihlerinde sürpriz indirimler olacak. Bu yılın en büyük indirimlerinden biri olacağı bilgisi sızdırıldı şimdilik, 15 Nisan'a kadar detaylar sır gibi saklı!

Tasarım ürünleri uygun fiyata alabileceğiniz bu indirim günlerini ajandanıza şimdiden kaydedin derim. Hangi marka ve ürünlerde indirim var henüz bilmiyorum ama indirim oranı çok yüksek olacakmış, eh biz kadınlar indirime nasıl karşı koyabiliriz ki :)




Information updated!

It's %25 sale! From midnight to 17 April, tell everyone you love! Please don't forget to follow Shopbop facebook page, bacause the code and sneak peak will be publish on facebook!

There is a big great news, please write it to your agenda! There will be a big sale event on 16-17 April at Shopbop :) Details are secret for now but i can tell you it will be fantastic.

If you want to buy designer clothes, shoes and many more for cheap prices, don't forget to click Shopbop on 16-17 April. I'm too excited about it and i'm sure we will be happy about sale percent. When i get the details on 15 April, i will write it to you :)

It's time to wait now!

1 yorum:

gooogoook dedi ki...

Sevgili Rebel, bizler de takipteyiz;))) bekliyoruz bu güzel haberi paylaştığınız için teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...