30 Nisan 2015 Perşembe

Saç Kırıklarınız Mı Var? Kestirmeyin, Onarın!

Biz kadınların dış görünümünde en önem verdiği şeylerin başında kuşkusuz saçları geliyor. Ben de herkes gibi saçlarımın bakımlı ve sağlıklı görünmesini istiyorum. Eğer saçlarınız benim gibi pek hızlı uzamıyor ve uzun saç kullanmayı seviyorsanız, kuaförler korkulu rüyanız olabilir. Saçımızın kırıklarını aldırmaya gidip, kısacık saçla eve dönerken hepimiz hüzünle dolmuşuzdur. Peki kırıkları kestirmememizi sağlayan ve saçlarımızı onarmak için üretilen yeni bir ürün serisi olduğunu söylesem!


Saçlarınızı şekillendirirken, maşa, saç düzleştiricisi gibi yüksek ısı veren ürünler kullanıyorsanız, mutlaka zamanla oluşan saç kırıklarından yakınıyorsunuzdur. Hatta saçımızı kuruturken kullandığımız kurutma makinaları bile saçımızı yıpratmaya yetiyor. Peki saçımızı kestirmeden nasıl bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşabiliriz? Cevabı Dove markasının yeni serisinde saklı.


Dove, saç kırıklarını 3 kullanımda %80'e kadar onaran yeni saç bakım kürü ile kırık saçlarını uzatamayan biz kadınlara yenilikçi bir çözüm sunuyor. Peki bu çözüm nasıl sağlanıyor? Dove, yeni serisinin içeriği hakkında ne anlatmış, gelin okuyup göz atalım.
Türkiye'de bir ilk olan Polielektrolit Kompleks (PEC) teknolojisi, içindeki pozitif ve negatif yüklerin birbirini çekmesiyle, kırık uçların birbirine mıknatıs etkisiyle yapışmasını ve saç uçlarının yeniden sağlıklı görünüme kavuşmasını sağlıyor. Her yıkamadan sonra saçlara uygulanabilen bakım kürünün içerisinde bulunan PEC teknolojisi suyla temas ettikçe daha da aktif oluyor. Hem kuru hem nemli saça uygulanabilen kürü durulamanıza gerek yok.


Bu kadar kısa sürede etki gösterdiğini duyunca hemen denemeye başladım. İyi ki denemişim, saç uçlarımda ki çatallı görünüm ve kırıklar oldukça azaldı, bir kaç kullanımda bile fark etti, böylece bende saçlarımı kestirmeden uzatma keyfini yaşayabiliceğim, yaşasın. Özellikle yaz ayları yaklaşırken, deniz ve güneşte yıpranacak saçlarınız için tatil bavulunuza da mutlaka eklemelisiniz derim. Bahsetmeden geçmeyeyim, durulanmayan saç ürünlerinde, benim için ürünün etkisi kadar kokusu da önemli. Dove yeni serisinde oldukça hafif ve hoş bir koku kullanmış, çok sevdim. Bakım kürünü gün içinde kuru saç uçlarıma da uyguluyorum, üründen çok memnunum.


Ürün serisinin fiyatlarıda oldukça uygun, her bütçeye hitap ediyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı
Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Şampuan 600 ml: 11.95
Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Saç Kremi 600 ml: 11.95
Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Saç Bakım Kürü 125 ml: 16.95

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...