26 Ocak 2017 Perşembe

Sevgilinizle Yapabileceğiniz Ucuz ve Eğlenceli 10 Aktivite


Sevgilinizle birlikte vakit geçirmek gerçekten güzel ama artık klişelerden sıkıldığınızı düşünüyorsanız,oldukça işinize yarayacak önerilerimiz var.

Alışveriş yapmaktan, sinemaya gitmekten, kafeteryalarda oturmaktan gerçekten sıkıldığınızı ve hayatınızı saran bu tekdüze aktivitelerden çıkıp, romantik faaliyetlere geçme isteğinin içinizde uyandığı o an geldiyse sıkı durun, bu yazımız tam size göre demektir.

Pardon bizim bir romantizm olacaktı ama?

Eğlenceli aktiviteler yapmak ve sevgilinizle romantik anlar yaşamak için tek ihtiyacınız olan şey para değil. Öncelikle bu konudaki ön yargılarınızı kırarak başlayalım.

“Sevgi karın doyurmaz” klişesi de sevgilinizi yemek istemediğiniz müddetçe yersiz bir kalıp oluyor. Tabii eğer Hannibal Lecter değilseniz.

İşte size birbirinden etkili 10 ucuz ve eğlenceli öneri!

1.    Bulutları Seyredin

Sevgilinizin kolundan tutun ve onu dünyanın en güzel yerine götüreceğinizi söyleyin. Havanın pırıl pırıl olduğu bir gün, çantanızda yere serebileceğiniz bir küçük bez parçası; 2 sandviç ve bir termos çay ile uzanın çimenlere. Bulutları seyredip onları bazı nesnelere benzetin. Hatta birbirinize gördüğünüz bulutun şeklini tarif ederek onun da bulmasını sağlayan bir oyun üretin kafanızdan.

Günü yaşayın ve anın tadını çıkarın. Temiz havanın, pırıl pırıl gökyüzünün neşesini ciğerlerinize doldurun.

2.    Hiç Bilmediğiniz Bir Şehre Gidip Sokaklarında Kaybolun

Yolculuk yapmak düşünüldüğü kadar pahalı bir aktivite değilidir. Mali durumunuz el vermezken kimse size sevgilinizi Paris’e götürün de demiyor zaten. Ama sokaklarına yabancı olduğunuz komşu şehri ziyaret edebilirsiniz. Turistik bir bölge olması da gerekmiyor üstelik.

Birlikte bir şeyleri öğrenmek, ilkleri yaşamak; tıpkı çocukken olduğu gibi keşfetmek. Yeni bir şeyleri yapıyor olmanın hissiyatı ile aşkınızı tazeleyin. Yöresel bir yemek yiyerek, ilk defa gördüğünüz manzaraları birlikte kaydedin hafızalarınıza.

Sokakta oynayan çocukların toplarına bir pas da siz atın. Hayatın içine karışın. İki semt uzağa değil, bir kent uzağa gidin; 4-5 saatlik bir kaçamakla unutulmayacak anlar yakalayın.

3.    Sokak Müziğinde Dans Edin

Metro alt geçidinde gitar çalan uzun saçlı çocuk romantik bir parça çalarken tutun sevdiğinizin elinden ve döndürün; sizinle dans etmesini isteyin. Etraftaki insanlar ne der umursamadan, dans etmeyi bilmeden sadece müziğe odaklanarak. Sonrasında müzisyenimize teşekkür etmek amaçlı birkaç bozukluk bırakmayı da ihmal etmeyin tabii.

Yağmur var diye ıslanmaktan korkmayın. Islanmayı da dans etmeyi de dibine kadar yaşayın. ancak bu şekilde romantizminizi de doyasıya hissedebilirsiniz kalbinizde.

4.    Gece Denize Girin

Ayın en parlak olacağı günü seçin ve saatlerce doğa yürüyüşü yapın. Telefonlarınızı kapatıp sadece birbirinize odaklanın, hava kararınca denize girin. Siyah, berrak ve sakin suda yüzmenin huzurunu sevgilinizle birlikte yaşayın. Ardından küçük bir ateş ile ısınarak yıldızları seyredin.

Tek bir gün için bile şehrin stresinden uzaklaşmak; size de sevgilinize de huzur verecektir.

5.    Kamp Yapın

Ateş aşkın doğasında var, insan da doğasına dönmek için. Sevgilinizle doğaya dönün. Bir gece kamp yapın. Ateş etrafında şarkılar söyleyip birbirinize daha önce anlatmadığınız anılarınızı anlatın. Korkularınızı paylaşın. Sarılarak ısının. Ateşte çay demleyin.

Yıllardır tanıdığınız sevgilinizi çok daha başka yönleri ile keşfedebilmeniz için eşsiz bir fırsat olduğunu fark edeceksiniz.

6.    Uzun Soluklu Bir Diziye Başlayın

How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Supernatural; seçim size kalmış. Sevgilinizle birlikte uzun soluklu bir diziye başlayın. Özellikle soğuk kış günlerinde battaniyeye sarılıp elinizde kahvenizle sevgilinizle diz dize saatlerce dizi izlemenin keyfini yaşayanlar bilir. Bir bölüm daha, bir bölüm daha derken günü baş başa bitirmenin hazzı ise paha biçilemez.


7.    Birbirinize Masaj Yapın

Gün içerisinde herkesin farklı telaşları, uğraşları ve stresleri vardır. Sevgiliniz kanepenin bir ucuna, siz bir diğer ucuna oturup birbirinizin ayaklarına masaj yapın. Kulağa nasıl geliyor farkındayım. Ancak tüm günün yorgunluğu karşılıklı olarak atılırken emin olun bunun ne kadar huzur verici bir romantik eylem olduğunu fark edeceksiniz.

8.    Bir Uçurtma Yapın ve Onu Uçurun

Sevgilinizle birlikte bir uçurtma yapın. Üzerine birbirinizin resimlerini çizip birbirinizle ilgili cümleler yazabileceğiniz, uzun kuyruklu; en sevdiğiniz renge sahip olan bir uçurtma. Ardından onu uçurabileceğiniz bir yere gidip uçurun. En son ne zaman uçurtma uçurduğunuzu hatırlamadığınızı fark edeceksiniz.


9.    Birlikte Yapmayı Planladığınız Şeylerin Olduğu Bir Liste Hazırlayın

Geleceği düşleyin. Birbirinizle yapmak istediğiniz her şeyi yazacağınız bir liste hazırlayın. Birlikte ata binmek, seyahat etmek, bowling oynamak ve aklınıza gelecek her türlü şeyi ekleyin listenize. Geleceğe dair planlar yapın ve onları gerçekleştirmek için fırsatlar kollayın.

10.  Birbirinize Çiçek Alın

Birbirinize çiçek alın. Neden sadece erkekler çiçek alır hiç düşündünüz mü? Erkekler de çiçek sever ancak bu yaygın olarak bilinen bir gerçek değildir. Çiçekler aşkın mis kokulu şahitleridir. Bu sebeple sevgilinize sebep aramaksızın çiçek yollayın.



Zamansız gelen çiçeğin verdiği mutluluk, tahmin ettiğinizden çok daha büyüktür. Siz de sevdiklerinize doğum günü, yıl dönümü, yeni iş ve birçok özel güne olduğu kadar mutluluğu hak ettiği her güne unutulmaz sürprizler hazırlayın. Unutulmaz sürprizlerin adresi cicek.com’dan yüzlerce çiçek aranjmanına tek tıkla ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...