11 Haziran 2017 Pazar

Ananas Çanta

Şirin çanta gördü mü karşı koyamayanlar burada mı? Yaz mevsimi gibisi yok, her şey daha canlı, daha renkli! Bende renkleri kullanmayı çok seven biri olarak, bu sevimli, ananas şeklinde ki çantayı Rosegal sitesinde bulunca, hemen sepete ekledim! Eğer renk kullanmayı sevmiyorsanız siyah ve gri renklisi de var ama benim seçtiğim tam yazlık :) Tatil bavuluma kesinlikle ekleyeceğim.

Queen yazılı t-shirt ise Twinkledeals sitesinden. Yazılı t-shirtler özellikle jeanler ve kot şortlarla kombinlenecek en kolay parçalardan. Bu arada instagramdan aldığım ürünlerin bedeni ile ilgili çok soru geliyor, ben t-shirtün medium bedenini aldım, belki beden seçimi yaparken işinize yarar.






Do you like cute bags? Well, i can't say no to them, especiall on summer! They are so suitable for colorful summer days, right? When i saw that beautiful, pineapple bag on Rosegal, i wanted to have it. I will put that pretty bag to my summer holiday suitcase for sure!

New queen printed tshirt is from Twinkledeals. I like to wear letter printed shirts because they are so easy to wear and they looks great with jeans and denim shorts.

T-shirt Twinkledeals,       Bag Rosegal Çanta,        Shoes Superga Ayakkabı
Jeans Koton Kot (Yeni Sezon)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...